Fristen for at vælge fjernvarmen til forlænges i fire områder af Roskilde Kommune

30. april 2024 - Fjernvarme Pressemeddelelse
Flag med teksten "Jeg har valgt grøn fjernvarme. Har du?"
Borgerne i de fire områder af Roskilde Kommune, hvor der i øjeblikket er mulighed for at vælge fjernvarmen til, får nu bedre tid til at træffe beslutningen.

I Viby og Dåstrup, Gadstrup og Snoldelev, St. Valby og Ågerup samt Jyllinge Syd får man nu mere tid til at træffe beslutning om sin fremtidige opvarmningsform, når fristen for tilmelding forlænges fra 1. maj til 1. juli.

En forudsætning for, at Fors går videre med et fjernvarmeprojekt er en tilslutning på mindst 70 procent. Det sker for at sikre, at der er god og fornuftig økonomi i projektet.

”Fors drives efter hvile-i-sig-selv-princippet, som betyder, at vi ikke tjener penge – økonomien skal balancere. Vi har et ansvar for at sikre en sikker og stabil økonomi i de projekter, vi går videre med, så vores kunder kan føle sig trygge. Kravet om den relativt høje tilslutningsprocent er en del af den sikring,” fortæller programleder for fjernvarme i Fors Camilla Hay.

Hun uddyber:

”I de fire områder af Roskilde Kommune, hvor vi aktuelt har åbent for tilmelding til fjernvarme, forlænger vi fristen til 1. juli 2024. Vi ser et stærkt lokalt engagement fra varmegrupper, der yder et stort stykke arbejde lokalt i områderne. Den indsats vil vi gerne have mulighed for at se effekten af, inden vi tager en beslutning om fjernvarmens fremtid i de pågældende områder.”

Tilslutningsprocenten for de fire områder kan fortsat følges på Fors.dk/fjernvarme. Der er information på vej til alle, der har fået tilbud om fjernvarme i de fire områder.