Dekorativt

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev giver dig tips og tricks og meget mere om affald, vand, spildevand og fjernvarme. Samtidig sikrer nyhedsbrevet, at du er opdateret med de seneste nyheder fra Fors. Her på siden kan du læse mere om vores nyhedsbrev og tilmelde dig ud fra dine interesser.

Tilpas dine nyheder ud fra dine interesser

Vores forsyningsområde dækker kommunerne Holbæk, Lejre og Roskilde, men vi forsyner forskelligt i de forskellige kommuner. Fx er det kun i Holbæk, vi står for affaldshåndtering. Af den grund har vi har derfor lavet et nyhedsbrev, hvor du kan tilpasse dine interesseområder, så du alene modtager nyheder om de forsyningsområder, du ønsker. Tilmeld dig herunder. God læselyst. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, behandler vi oplysninger om dig og tracker, hvad du fx klikker på i nyhedsbrevet. Du kan læse mere om, hvordan vi passer på dine personoplysninger, i vores privatlivspolitik: Sådan behandler vi dine personoplysninger.

Få besked, når der er nyt fra Fors på dine interesseområder. Bemærk, at alle felter skal udfyldes.
Interesseområde:
Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at benytte ”Afmeld nyhedsbrev”-linket i nyhedsmails eller ved at skrive til os på persondata@fors.dk
Dekorativt

Vi hjælper dig videre

Har du brug for hjælp?