Spring til indhold
Forside

Nyheder

Udrulning af fjernvarme kan begynde i Holbæk by

Det er netop godkendt, at forberedelsen til etape 1 med fjernvarme i Holbæk by kan begynde.

Kom med til plantedag: Skovplantning på tidligere landbrugsjord skal beskytte grundvandet

Fors A/S, foreningen Skovgro og Dansk Økojord har sammen erhvervet et jordstykke tæt ved Vallestrup Kildeplads i Holbæk. Den tidligere landbrugsjord skal forvandles til skov. 17. marts 2024 kl. 13-16 er det igen tid til plantedag, og alle er velkomne.

Fors lukker for vandet i dele af Roskilde

Torsdag den 7. marts fra kl. 21 til fredag den 8. marts kl. 07 lukker vi for vandet i en større del af Roskilde Kommune.

Bliv klogere på fjernvarmen i Roskilde

Fors A/S tilbyder fjernvarme til fire nye områder af Roskilde Kommune. Derfor inviteres der nu til informationsmøder i de fire områder, hvor man har mulighed for at blive klogere på fjernvarmen

Bliv klogere på fjernvarmen i Roskilde

Fors A/S tilbyder fjernvarme til fire nye områder af Roskilde Kommune. Derfor inviteres der nu til informationsmøder i de fire områder, hvor man har mulighed for at blive klogere på fjernvarmen.

Vigtigt: Lad vandpytter være vandpytter

Det er vigtigt, at man ikke leder overfladevand fra haver og belægninger til kloakken, lyder det fra Fors A/S. Systemet har ikke kapacitet til det, og man flytter blot problemet til sin nabo.

Ikke tilstrækkelig interesse for fjernvarme i Osted

Fors A/S kommer ikke til at udrulle fjernvarme i Osted i Lejre Kommune. Det står klart, efter fristen for tilmelding er nået.

Henning Larsen for Fors A/S

Energibyen skal være et cirkulært vartegn for mennesker og natur

I Holbæk skal Fors A/S bygge en række tekniske anlæg, og visionen for fremtidens forsyning er nu klar.

Nu skal asbest og eternit pakkes ind inden aflevering på genbrugspladserne i Holbæk Kommune

Fra 15. februar 2024 skal tagplader i asbest og eternit pakkes ind i to lag plast. Ændringen kommer som følge af nye regler hos Audebo Miljøcenter, som modtager pladerne fra Fors A/S’ genbrugspladser i Holbæk Kommune.

Stort lokalt engagement bag 70 % tilslutning til fjernvarmen i Veddelev

Veddelev er et kæmpe skridt tættere på fjernvarmen, efter byen har rundet de nødvendige 70 % tilslutning. En solid lokal indsats har en stor del af æren for den flotte opbakning, bemærker man i Fors A/S.

1 2 20