Spring til indhold
Forside

Nyheder

Fjernvarmeprisen holder sig i ro i Jyderup

Varmepriserne er på himmelflugt mange steder i landet, men set i forhold til mange andre holder fjernvarmefællesskabet varmepriserne nede i Jyderup.

Genbrugspladsen på Orø holder længere åben

Det skal være så nemt som muligt at komme af med affald, og derfor udvider Fors A/S nu åbningstiden på genbrugspladsen på Orø.

Ny tømmekalender er nu tilgængelig

Nu kan du nemt og hurtigt få overblik over, hvornår din affaldsbeholder bliver tømt i 2022.

Prisen for at varme hjemmet op med fjernvarme er stabil

Mange danskere bliver ramt af de stigende energipriser, men det gælder ikke fjern-varmekunderne, der kan glæde sig over en stabil pris.

Investeringer i fremtidens vand medfører højere priser

Fors A/S investerer i fremtidens drikkevand. Det betyder, at det næste år bliver dyrere for kunderne i Lejre Kommune at åbne for vandhanen.

affaldssortering

Ny affaldsordning medfører højere priser

En ekstra beholder og yderligere sortering gør, at affaldspriserne bliver reguleret i 2022. Det samme gør sig gældende for varmen i Jyderup. Prisen for at åbne vand-hanen falder, mens prisen for at trække ud i toilettet er uændret.

Vigtigt: Sådan arbejder vi i julen

Julen og nytår nærmer sig med hastige skridt, og julefreden begynder at indfinde sig hos mange af jer. Det gælder også i dit forsyningsselskab.

Nu er det tid til den årlige aflæsning

Vi nærmer os årsskiftet, og det betyder, at det igen er tid til, at din vandmåler skal aflæses.

Valget er afgjort: To kunder klar til Fors A/S’ bestyrelse

Stemmerne er talt op, og Fors A/S’ kundevalg er nu afgjort. 12 kandidater er skåret ned til to, der har fået plads i Fors A/S’ vand- og spildevandsselskabers bestyrelse. Bestyrelsesformanden ser frem til at arbejde sammen med de nye kundevalgte.

1 2 10