Spring til indhold
Forside

Nyheder

Vi står ved en skillevej

Siden september 2020 har kunderne i Holbæk Kommune været vant til at sortere deres genbrugsmaterialer i containeren ”Rest efter sortering” på kommunens genbrugspladser. Kunderne har taget rigtig godt imod denne sorteringsform, men der kan faktisk sorteres endnu mere. Det skal ny kampagne nu sætte fokus på.

mobiltelefon

Sms’er i omløb

Ustabilt vandtryk kan forekomme i nattetimerne

Skal du have en tår vand natten mellem søndag og mandag, kan du risikere, at vandet løber langsommere end vanligt. Dette gælder kun for kunder i Roskilde.

Spildevand luner i private hjem: Ny varmepumpe klar til indvielse

Cirka 3500 husstande bliver forsynet med fjernvarme, som udvindes af renset spildevand. Ved hjælp af en ny varmepumpe, udnytter Fors A/S derved en hidtil ubrugt ressource som energikilde. Varmepumpen er snart klar til officiel indvielse.

vand

Ingen spor af PFOS i drikkevandet fra Fors A/S

Du kan roligt drikke vandet, hvis du får vand fra forsyningsselskabet Fors A/S. En omfattende undersøgelse viser ikke spor af det giftige stof PFOS.

Genbrugsplads bliver mere miljøvenlig

Fors A/S’ genbrugsplads i Jernløse bliver de kommende uger opgraderet til gavn for miljøet omkring pladsen. Det betyder dog, at kunderne i perioden, hvor arbejdet pågår, får lidt længere køretid, når de skal af med affald.

Gratis råd: Sådan undgår du spildevand i kælderen ved skybrud

Klimaforandringer betyder flere og større skybrud. Det kræver handling at undgå, at skybruddene oversvømmer boliger og bydele. I et nyt pilotprojekt kan husejere blive en vigtig del af løsningen

vand

Nyt UV-anlæg til beredskabssituationer

Vi har monteret UV-anlæg til beredskabssituationer i Roskilde og Lejre.

Bjergmarken Renseanlæg

Fors A/S sikrer, at forurenet slam ikke ender i naturen

En forurening af spildevandsslammet i Ejby gør, at Fors A/S sætter ind med ekstra ressourcer for at redde naturen fra forurening.

1 2 8