Spring til indhold
Forside

Nyheder

Snart klar til pilotprojekt “Forlæng & Forær”

Har du en lampe, en stol eller noget tredje, som du ikke længere skal bruge, men som er i så god stand, at den er for god til at blive smidt ud? Så er det nu, du skal stille den i det nye område ”Forlæng & Forær" på Tornved Genbrugsplads.

Fjernvarmerør

Fors A/S klar til at sætte fart på den grønne fjernvarme

Politiske aftaler indgået af et bredt flertal på Christiansborg samt mellem regeringen og Kommunernes Landsforening skal sætte skub i den grønne omstilling ved at udfase olie og naturgas til fordel for fjernvarme. Fors A/S er klar til at understøtte udviklingen.

Ny affalds-app er klar til mobil og tablet

Vores nye affalds-app skal gøre det nemmere for alle at affaldssortere. Hent den i Apple Store eller på Google Play.

Fjernvarmerør

Stigende naturgaspriser rammer varmekunderne i Jyderup

Blandt andet har krigen i Ukraine sendt naturgaspriserne på himmelflugt. Det er noget, de kommer til at mærke i Jyderup, hvor fjernvarmeværket primært bruger naturgas til at varme hjemmene op.

Renovering lukker genbrugsplads i Tornved kortvarigt

Fors A/S er desværre nødt til at lukke genbrugspladsen i Tornved samt adgangen til butikken Find & Forny tirsdag den 5. juli. Vi skal nemlig lægge ny asfalt på pladsen, så du kan få en bedre oplevelse, når du færdes der.

OBS: Skal du bruge selvbetjening, så kig her

Grundet tekniske opdateringer, er vi nødt til at lukke kortvarigt for vores digitale selvbetjening.

Holbæk er klar til udvidet affaldsordning

Fors A/S og Holbæk Kommune tager nu hul på den udvidede affaldsordning. Dermed er Fors A/S klar til at overholde regeringens deadline for at implementere den nye ordning. I forbindelse med den nye ordning lancerer forsyningsselskabet desuden en ny affalds-app til kunderne.

Nogle er vilde med dans: Eva er vild med sin nye affaldsbeholder

Eva Roulund-Nørgaard fra Tølløse har det seneste år frivilligt afprøvet den udvidede affaldsordning, som Holbæk Kommune indfører for alle kommunens indbyggere fra den 1. juni for at sikre endnu mere sortering og dermed genanvendelse. Som såkaldt ”frontløber” har hun sorteret sit affald endnu mere end andre i kommunen, blandt andet ved at sortere pap for sig samt mad- og drikkekartoner i samme beholder som plast. Generelt har det været en positiv oplevelse, fortæller hun.

Forsinkelse på installation af fjernvarmeanlæg på abonnement

Verdenssituationen forsinker tidspunktet for installationen af fjernvarmeanlæg på abonnement

Drikkevand fra Fors A/S er fortsat rent

Forsyningsselskabet Fors A/S, der forsyner dele af kommunerne Roskilde, Lejre og Holbæk med drikkevand, slår med ny undersøgelse fast, at det drikkevand, selskabet leverer, fortsat er rent og kan drikkes uden risiko. Resultatet er væsentligt set i lyset af ny undersøgelse foretaget af Miljøstyrelsen.

1 2 13