Dekorativt

Job og kultur

I Fors A/S når vi hver eneste dag 200.000 kunder med vores løsninger inden for vand, spildevand, fjernvarme og affaldshåndtering. Vi er godt 240 medarbejdere, der yder den daglige indsats, hvor kundekontakt i øjenhøjde, forsyningssikkerhed og grøn omstilling er grundpillerne.
Dekorativt

Job i Fors A/S

Vi søger løbende nye kræfter til vores stærke forsyningshold, og vi tager også imod uopfordrede ansøgninger.

Kulturen i Fors A/S

Som ny medarbejder i Fors A/S vil du opleve, at vi har tillid til, at netop du er specialisten på dit område. Det betyder, at du får mulighed for at sætte dit eget præg på dit job, og du får mulighed for at udvikle dig. Derfor er kompetenceudvikling en naturlig del af at være i Fors A/S. Officielt har vi et mål om minimum seks kompetenceudviklingsdage pr. medarbejder pr. år. De fleste år bliver det i praksis til flere dage.

Balance mellem job og fritid

Hos os vil du opleve, at du er vigtig. Det betyder, at der skal der være plads til både arbejde, familie og fritid, uanset hvor du er i livet. Det betyder også, at vi har fleksible arbejdstider, omsorgsdage og seniordage, og at vi gør os umage for at finde løsninger, når livet rammer.

Tid til faglighed og tid til fest

Som medarbejder og kollega i Fors A/S bliver du en del af et fællesskab, hvor vi vil hinanden og prioriterer fællesskabet. Det gør vi, både når vi mødes i stærke faglige fællesskaber, og når vi mødes uden for arbejdstid til fx flødebollekursus, fisketur eller sommerfest med vores personaleforening ForSjov.

Den første tid hos Fors

En god start er vigtig, og vi tager vores ansvar alvorligt, så du kan lande godt. Derfor har vi udarbejdet et introforløb, som vi løbende evaluerer og udvikler. Inden du starter, får du et program tilsendt for de første uger, så du ved, hvad der skal ske, når du starter.

Dekorativt

Medarbejderportrætter

Mød nogle af vores medarbejdere, og bliv klogere på fagligheden, kulturen og hverdagen i Fors A/S.

Det arbejder vi for i Fors A/S

I Fors vil hinanden, og vi vil vores kunder og de bedste løsninger. Løsninger, som skal være til gavn for kunderne, naturen og miljøet.

Samarbejde, åbenhed og udsyn

Vi kan ikke nå i mål med det hele alene. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder og indgår partnerskaber for at tænke nyt og blive konkrete. 

Ansvarlighed og omtanke

I Fors har vi et motto, der hedder "vores natur, vores ansvar", og vi ønsker at gå foran for at løfte vores del af ansvaret. Samtidig har vi en mission om at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder at vise omtanke for naturen, og derfor hedder vores strategi ”Sammen om natur i balance”. 

Har du set vores strategi?

Det kan være rart at gå et spadestik dybere, når man overvejer at søge job i en virksomhed. Det får du mulighed for her.