Dekorativt

Vindinge

Vi er i fuld gang med udrulningen af fjernvarme i Vindinge. Her på siden kan du holde dig opdateret om den aktuelle information om projektet.
Dekorativt
Projektstatus 10. juli 2024

Overordnet status på etape 1

 

Etape 1 af udrulningen af fjernvarme i Vindinge er fortsat i gang, og vi vil gerne give et mere detaljeret overblik over, hvad status er på det igangværende arbejde på vejene i Vindinge her i sommerferieperioden:

Igangværende vejarbejde

 • Stålmosevænget: Vi afventer pt. en anden ledningsejers arbejde på stedet, hvilket forventeligt forsinker os ca. to uger. Gravetilladelsen er derfor forlænget til 1. august.

 • Tingvej grussti: Der er på nuværende tidspunkt åbent for trafik. Når tilkoblingen skal udføres for enden af vejen, vil vejen blive spærret i arbejdstiden i en uges tid. 

 • Havremarken: Gravetilladelsen gælder frem til 25. juli.

 • Toftemarken: Vi afventer anden ledningsejer til en ledningsomlægning. Gravetilladelsen gælder frem til den 15. august.

 • Kærvej/ Mejeristræde, etape 2: Vi stødte på en gammel kloakledning, der ikke kunne tåle at få lagt fjernvarmerør ovenpå. Der er heldigvis fundet en løsning, og vi er klar til at lægge fjernvarmeledningen ned. Arbejdet bliver muligvis en forsinket en uges tid på baggrund af kloakledningen. Gravetilladelsen gælder på nuværende tidspunkt frem til den 22. august.

 • Stærkendevej: Vi stødte på en faldefærdig brønd, der skulle sikres, før vi kunne fortsætte. Den er nu repareret og stabiliseret, så vi kunne komme forbi den med et buerør. Ensretningen ophæves i løbet af dagen den 10. juli, hvorefter der vil være prioriteret kørsel på de ca. 40 m fra Ved Kirken og frem til Stærkendevej 1. På Stærkendevej afventer vi også anden ledningsejer til en ledningsomlægning. Gravetilladelsen på Stærkendevej gælder frem til den 8. august.

 • Østre Vindingevej: De sidste stikledninger bliver færdiggjort, når vi er færdige med arbejdet på Stærkendevej.

Afsluttet vejarbejde

 • Kærvej etape 1: Mangler afsluttende gennemgang med Roskilde Kommune, men arbejdet påvirker ikke længere trafikken. Lige ved udkørslen til Ved Kirken er et stykke, der stadig står åbent og er afspærret. Det skyldes, at ledningsenden her skal kobles på hovedledningen, der kommer til at ligge i Ved Kirken.

 • Moesgården: Et sidste hul står åbent, hvor vi afventer en anden ledningsejer. Herefter mangler gennemgang med Boligselskabet Sjælland, men arbejdet påvirker ikke længere trafikken.

 • Naturparken: Mangler afsluttende gennemgang med grundejerforening og Roskilde Kommune, men arbejdet påvirker ikke længere trafikken.

 • Sandvejen 6-18: Arbejdet påvirker ikke længere trafikken.

 • Smedestræde: Mangler afsluttende gennemgang med Roskilde Kommune, men arbejdet påvirker ikke længere trafikken.

 • Østervænget: Mangler afsluttende gennemgang med grundejerforening og Roskilde Kommune, men arbejdet påvirker ikke længere trafikken.

Fjernvarmen er under motorvejen

Det overordnede arbejde med at få fjernvarmen til Vindinge har nået en milepæl, da fjernvarmerørene, der skal forbinde Vindinge med hovedledningen, er kommet succesfuldt under motorvejen. Netop dén del af projektet har voldt en del udfordringer undervejs, men nu er det veloverstået, og vi er dermed et stort skridt tættere på, at de første fjernvarmekunder i Vindinge kan få varme i rørene. Dagbladet Roskilde besøgte os og skrev om historien i lørdagsavisen 6. juli 2024. Artiklen kan læses på SN.dk.

Arbejdet i Vindinge vil fortsætte hen over sommerferien, så det ikke bliver forsinket på grund af ferie. Vi vil gerne støtte op om den gode dialog, og det er altid muligt at kontakte os på fors@fors.dk eller 70 20 20 66, hvis der kommer spørgsmål eller bekymringer i forbindelse med arbejdet.

Du kan finde øvrig information om projektet og vejarbejde længere nede på denne side.

Tidligere trafikinfo

Få overblik over de tre etaper

Projektprisberegner

I vores beregner kan du indtaste dine oplysninger og få en idé om, hvad det i kroner og øre vil betyde for dig at skifte fra gas fjernvarme i Vindinge. Priserne er inkl. moms.

Prisberegneren er primært til vores privatkunder, men bliver udvidet senere til også at gælde erhvervskunder.

Har du en anden varmekilde end gas, skal du ringe ind for at få en pris på fjernvarme.

Varme

Indtast venligst areal i m2
Indtast venligst dit årsforbrug af gas i m3
Vælg venligst abonnement

Dit fjernvarmeforbrug

Dit naturgasforbrug omregnet til MWh

Din årlige pris

Fast pris
Områdetillæg
Varmepris
Målerabonnement
Abonnement på fjernvarmeanlæg:
Pris pr. år
(Pris pr. år ex. moms)
Pris pr. måned
(Pris pr. måned ex. moms)

Mangler du at tilmelde dig?

Du kan blive tilsluttet fjernvarme til kampagnepris på 25.000 kr., indtil gravemaskinerne har været forbi dit hus.

 • Etape 1
 • Etape 2
 • Etape 3
Dekorativt

Tryghed hele vejen

Mens du venter på fjernvarmen, passer vi på din varmekilde. Så behøver du ikke bekymre dig, hvis varmen pludselig ryger, før fjernvarmen er nået hele vejen frem til din bolig.

Få svar på dine spørgsmål

Tilslutningen fra A til Å

Se en kort oversigt over processen, fra du modtager tilbuddet om at få fjernvarme til gravearbejdet og det endelige slutmål, hvor du holder din bolig varm med fjernvarme.

Dekorativt

Vi hjælper dig videre

Har du spørgsmål om fjernvarme eller brug for hjælp?