Dekorativt

Om os

Fors A/S er forsyningsselskab for kommunerne Holbæk, Lejre og Roskilde. Vores ejerkommuner har stærke, grønne ambitioner, og det har vi også. Derfor arbejder vi hver dag for at levere effektiv, bæredygtig forsyning til vores kunder.

I Fors A/S når vi hver eneste dag 200.000 kunder med vores løsninger inden for vand, spildevand, fjernvarme og affaldshåndtering. Vi er godt 240 medarbejdere, der yder den daglige indsats, hvor kundekontakt i øjenhøjde, forsyningssikkerhed og grøn omstilling er grundpillerne.

Fors' omsætning og lokationer

Vi har en omsætning på ca. 950 mio. kr. om året og har administration i Holbæk og Roskilde, hvor hovedparten af vores medarbejdere sidder. Derudover driver vi en lang række anlæg, hvor vores fagfolk i produktionen og driften arbejder og har deres daglige gang.

Fors' selskabsform

Fors A/S er et såkaldt hvile i sig selv-selskab, og alle aktier er ejet af ejerkommunerne. Som følge af selskabsloven udøves ejerskabet udelukkende på generalforsamlingen.

Strategi for Fors A/S

Vi er sat i verden af vores ejerkommuner for at skabe effektive, bæredygtige forsyningsløsninger. Vi er også en vigtig aktør med et vigtigt ansvar i den grønne omstilling, og det afspejler vores strategi.

Dekorativt Læs om Kundeforum og kundeløfter Læs om Kundeforum og kundeløfter

Kundefokus

Hos Fors A/S arbejder vi hver dag for at give vores kunder en nem og god oplevelse. Derfor har vi udarbejdet fire kundeløfter og nedsat et kundeforum.
Dekorativt Se vores certificering Se vores certificering

Fors A/S er ISO-certificeret

Vi har indført et kvalitetsledelsessystem, der er certificeret efter ISO-standarderne. Dette skal sikre sammenhæng mellem strategi, politikker, procedurer og konkrete handlinger.
Dekorativt Se Fors' verdensmål Se Fors' verdensmål

Verdensmål for Fors A/S

Hos Fors A/S har vi tilsluttet os FNs Verdensmål og har fokus på fire specifikke målsætninger, som har stor betydning for vores arbejde med forsyning, klima og bæredygtighed.
Dekorativt Besøg vores jobunivers Besøg vores jobunivers

Job og kultur

Har du lyst til at gå foran i den grønne omstilling? Se vores ledige stillinger, bliv klogere på kulturen i Fors A/S, og mød nogle af vores medarbejdere.
Dekorativt Læs om skoletjenesten Læs om skoletjenesten

Fors' Skoletjeneste

Skoletjenesten er stedet, hvor vi blandt andet underviser skoleelver i, hvad grundvand er, og hvorfor vi vogter om det som en af vores største skatte.

Mød direktionen

Dekorativt
Steen Lindhardt
Konstitueret adm. direktør
Dekorativt
Majken Damkjær Simonsen
Økonomidirektør
Dekorativt
Henrik Correll
Produktionsdirektør

Bestyrelsen i Fors A/S

 • Bestyrelsesformand
  Claus Juhl
 • Politisk udpegede medlemmer
  Christina Hvass Hansen
  Kurt Næsted
  Jens K. Jensen
  Carsten Rasmussen
  Jacob Søegaard
  Jeanne Bergmansen
 • Medarbejdervalgte medlemmer
  Benny Steen Nørby
  Jesper Christensen
  Per Adamsen
  Uffe Laursen
 • Kundevalgte medlemmer
  Dorrit Lisa Kromann
  Jens Christian Refsgaard
 • Generalforsamlingsvalgt
  Søren Jensen