Dekorativt

Genbrugsbutikker

I vores genbrugsbutikker får alverdens ting og sager nyt liv. Mange af de ting, som bliver indleveret på vores genbrugspladser, har nemlig ofte mange gode år tilbage i sig. Gå på opdagelse blandt genbrugsguldet, når du besøger vores genbrugspladser i Holbæk Kommune.
Dekorativt
Fakta om genbrug hos Fors A/S

Genbrug er godt for alle

 

Vi arbejder med genbrug på mange forskellige måder for at sikre, at så meget som muligt bliver brugt så længe som muligt. Dels får vi hvert år omdannet mange tons affald til genbrug. Og dels har vi forskellige typer butikker, hvor tingene får nyt liv:

  • Den traditionelle genbrugsbutik
  • Det gratis genbrugsområde
  • Lagersalg for alle
  • Gratis lagerforsyning til skoler og lignende
341 tons

Et sted mellem 3 og 4 blåhvaler

Der bliver indleveret og sorteret rigtig meget på genbrugspladserne. I 2023 fik vi hele 341 tons omsat til genbrug - og det er vel at mærke materialer, som blev indleveret som affald.

De 341 tons er uden at medregne det øvrige genbrug, de frivillige foreninger får ind via genbrugspladserne.

Her finder du genbrug

Find & Forny butik

Du kan finde Find & Forny-butikken på Tølløse Genbrugsplads. Butikken holder åbent onsdag fra 12-17 og fredag fra 10-15.

Se mange af de lækre varer på butikkens facebook-side

Ikon med Fors logo

Lagersalg

Én lørdag i hver måned holder Find & Forny lagersalg fra kl. 10-15 på Tornved Genbrugsplads.

Find inspiration og information på butikkens Facebook-side

Gratis genbrug

På Holbæk og Tølløse Genbrugspladser er der gratisområder, og i Forlæng og Forær på Tornved skal du heller ikke betale en krone for hverken møbler, tøj eller udstyr til hele køkkenet.

Husk blot at veje tingene, før du tager dem med hjem, så vi kan holde styr på, hvor mange ton genbrug vi hjælper med at få nyt liv i Forlæng & Forær.

Genbrugslageret Forsyningen

Genbrugslageret Forsyningen er et tilbud på Tornved genbrugsplads, hvor det er muligt at få genbrugsmaterialer helt gratis til grønne initiativer.

Sådan fungerer Genbrugslageret Forsyningen

Besøg Genbrugslageret på Facebook

Få svar på dine spørgsmål

Dekorativt

Det er sjovere, når man er flere

Vidste du, at vi i samarbejder med lokale foreninger og KommuneKram? Det er derfor, du kan finde særlige områder på genbrugspladserne med ting og sager, som de kan sælge videre.

Særligt til skoler, frivillige og institutioner

 

Til jer med fokus på genbrug

Genbrugslageret Forsyningen bliver ofte benyttet af skoler, institutioner og NGO'er med fokus på genbrug. Frivillige foreninger, der fx tjener penge ved at afholde loppemarkeder, kan også hente effekter til kommende markeder.

Alverdens kreating

På Genbrugslageret kan I blive inspireret til alle slags kreative opgaver og finde en masse materialer. Hvis I fx mangler flamingokugler til et projekt eller små brædder til at bygge fuglekasser i skolen.

Dog er der et par husregler, vi beder jer overholde: Der må ikke hentes til privat brug, og reoler, vogne, kasser og lignende, der indgår i lagerets indretning, må ikke tages med.

 

Støtte til andre projekter

Genbrugslageret Forsyningen har til formål at støtte op om projekter og arrangementer med fokus på bæredygtighed, affaldsforebyggelse og genbrug.

Derfor kan både privatpersoner, grundejerforeninger og virksomheder ansøge om at hente materialer gratis, så længe de skal bruges til initiativer, der lever op til en eller flere af kriterierne.

Start med et genbrugspas

Før I kan hente ting fra Genbrugslageret Forsyningen, skal I have et genbrugspas. Det kan I ansøge om ved at sende os en beskrivelse af jeres arrangement eller projekt og sende den til forsyningen@fors.dk.

Dekorativt

Vi hjælper dig videre

Har du brug for hjælp?