Spring til indhold
Hånd med mobiltelefon
Nyheder

Fjernvarmekunder i Jyderup kan få lukkevarsel på sms

Flere fjernvarmekunder i Jyderup har på det seneste oplevet kortere lukninger for varmen. Fors A/S opfordrer kunderne i Jyderup til at melde sig til at få et sms-varsel, inden varmen afbrydes.

I den senere tid har en del fjernvarmekunder i Jyderup oplevet at få en sms om, at forsyningsselskabet Fors A/S har været nødt til at lukke for varmen i en kort periode for at udbedre brud på varmeledninger.

”Vi tager det meget alvorligt, når der er brud, fordi vi ved, at det betyder, at vores kunder står uden varme. Vi har altid en mand på vagt, så vi hurtigt kan rykke ud og få udbedret skaderne,” fortæller varmechef Steffan Alexander Thule Madsen fra Fors A/S.

Fors A/S har løbende termograferet nettet i Jyderup, hvilket betyder, at mange skader kan udbedres, inden kunderne står uden varme. Men den seneste tids mange afbrydelser indikerer dog, at der i de kommende år vil være behov for større reinvesteringer i fjernvarmenettet.

”Vi får en masse viden om ledningsnettet i Jyderup, når vi løbende undersøger tilstanden. Den viden bruger vi bl.a. nu til at lave en renoveringsplan, så vi kan udskifte de udtjente varmeledninger i byen. Udover færre brud vil nye varmeledninger også give lavere varmetab, hvilket i sidste ende kommer både miljø og kunderne i Jyderup til gode, ”siger Steffan Alexander Thule Madsen.

Fors A/S takker for forståelsen fra de kunder, der har stået uden varme og håber bl.a. at Fors’ sms-service, som giver besked inden varmen lukkes, har gjort, at ingen endnu har klaget over det.

”Vi gør meget ud af kommunikationen til vores kunder. Derfor kan jeg kun opfordre til, at man som kunde melder sig til vores sms-service på www.fors.dk. Så sørger vi for, at man får besked på mobilen, hvis det skulle blive nødvendigt med flere lukninger i Jyderup, ” siger Steffan Alexander Thule Madsen.

Få besked

Fors medarbejdere i udgravning

Vil du have besked, når der er driftsforstyrrelser?

Tilmeld dig