Spring til indhold

Drift

Vi gør, hvad vi kan for at forstyrre dig mindst muligt, men det kan desværre ikke altid helt undgås, når vi 'går i vejen' for at sikre dig effektiv forsyning.

Driftsmeddelelser

Københavnsvej

I dag

Kære kunde. Vi er desværre nødt til at lukke for vandet torsdag d. 22. april fra kl. 08:00 til 11:00 på Roskilde: Håndværkervej, Københavnsvej i . I perioden arbejder vi med vedligehold for at sikre dig en effektiv vandforsyning.

Toftegade

I dag

Vi er desværre nødt til at lukke for vandet i Roskilde. Det skyldes en akut fejl, som vi er ved at reparere. Kunderne i området kan forvente vand igen kl. 13:50. Berørte adresser er Toftegade.

Vi beklager ulejligheden.

Mvh. Fors A/S

Fors Parcelvej 12 Jyderup

I dag

Vi har lukket for varmen i Jyderup. Det skyldes en akut fejl, som vi er ved at reparere. Kunderne i området kan forvente varme igen kl. 18:00. Berørte adresser er Fuglsangsvej, Jernbanevej, Parcelvej, Skovvej, Tjørnevej.

Vi beklager ulejligheden.

Mvh. Fors A/S 

Ringstedgade nr 29-39

onsdag, d. 21. april

Vi er desværre nødt til at lukke for vandet i Roskilde. Det skyldes en akut fejl, som vi er ved at reparere. Kunderne i området kan forvente vand igen kl. 23:50. Berørte adresser er Ringstedgade.

Vi beklager ulejligheden.

Mvh. Fors A/S

Københavensvej Fors

onsdag, d. 21. april

Vi lukker for varmen tirsdag d. 20. april fra kl. 08:00 til kl. 21:00 på Navervej, Navervænget i Roskilde. Vi arbejder med vedligehold for at sikre dig en effektiv varmeforsyning.

Københavnsvej

onsdag, d. 21. april

Vi lukker for varmen tirsdag d. 20. april fra kl. 08:00 til kl. 21:00 på Håndværkervej, Københavnsvej i Roskilde. Vi arbejder med vedligehold for at sikre dig en effektiv varmeforsyning.

Vil du have besked, når der er driftsforstyrrelser?

Tilmeld dig