Spring til indhold

Vi har fået ny hjemmeside, og vi håber, du kan lide den. Læs mere om hjemmesiden

Drift

Vi gør, hvad vi kan for at forstyrre dig mindst muligt, men det kan desværre ikke altid helt undgås, når vi 'går i vejen' for at sikre dig effektiv forsyning.

Driftsmeddelelser

23. januar 2020 - 08:00

I dag

Kære kunde,
Arbejdet på varmeledningen er nu færdigt, og vi har igen åbnet for din varme. Tak for tålmodigheden.

Rolighedsstrædet

I dag

Vi lukker for vandet torsdag d. 23. januar fra kl.09:00 til 11:00 på Brolæggerstræde, Rolighedsstræde i Holbæk. I perioden arbejder vi med vedligehold for at sikre dig en effektiv vandforsyning.

toftegade4 fors

I dag

Vi har lukket for varmen i Roskilde.Det skyldes en akut fejl, som vi er ved at reparere. Kunderne i området kanforvente varme igen kl. 13:00. Berørte adresser er Sankt Hans Gade, Smedegade, Toftegade, Ved Toftekæret. Vi beklager ulejligheden.

Rolighedsstrædet

I dag

Vi er desværre nødt til at lukke for vandet i Holbæk. Det skyldes en akut fejl, som vi er ved at reparere. Kunderne i området kan forvente vand igen kl. 13:30. Berørte adresser er Brolæggerstræde, Rolighedsstræde. Vi beklager ulejligheden.

23. januar 2020 - 00:00

I dag

Vi er desværre nødt til at lukke for vandet i Roskilde. Det skyldes en akut fejl, som vi er ved at reparere. Kunderne i området kan forvente vand igen kl. 23:30. Berørte adresser er Åbakken, Ågerupvej. Vi beklager ulejligheden.

22. januar 2020 - 08:00

onsdag, d. 22. januar

Kære kunde,
Arbejdet på varmeledningen er nu færdigt, og vi har igen åbnet for din varme. Tak for tålmodigheden.

præstvænget 45 Jyderup

onsdag, d. 22. januar

Vilukker for varmen onsdag d. 22. januar fra kl. 08:00 til kl. 17:00 på Præstemarken i Jyderup. Vi arbejder med vedligehold for at sikre dig en effektiv varmeforsyning.

Sønder Mellemvej

onsdag, d. 22. januar

Vi er desværre nødt til at lukke for vandet i Roskilde. Det skyldes en akut fejl, som vi er ved at reparere. Kunderne i området kan forvente vand igen kl. 09:00. Berørte adresser er Søndre Mellemvej. Vi beklager ulejligheden.

Vil du have besked, når der er driftsforstyrrelser?

Tilmeld dig