Vil du være med?

Del via:

Vi vil gerne arbejde sammen med dig, når vi skal skabe den bedste løsning for Hvalsø. Vi mestrer alt det tekniske, men det er dig som indbygger i Hvalsø, der ved, hvordan naturen og andre værdier i Hvalsø bedst fremmes.

Alle, der vil, er velkomne. Vi skal arbejde med, hvordan vi vender regnvandet til en ressource for Hvalsø i stedet for den store byrde, det er lige nu.

Lige nu står vi ikke med den færdige løsning. Den vil vi gerne lave sammen med dig. De tekniske undersøgelser, der er grundlag for at opnå den holdbare løsning, gennemføres i takt med, at vi bliver klogere på, hvor og hvordan forskellige aktiviteter udfoldes. Derfor har vi brug for at høre om dine ideer, så vi kan arbejde videre med, om det kan lade sig gøre. Måske kan det rent teknisk ikke lade sig gøre i det område, du først havde tænkt. Men så kan det måske lade sig gøre et andet sted i byen.

Det er nu, at dørene er åbne for at bidrage med ideer. Vi vurderer, hvad der kan lade sig gøre i forhold til jura, økonomi og teknik.

Projektet skal planlægges i 2018, hvor vi har planlagt fire workshops. Her skal vi blive klogere på vandudfordringen, arbejde med konkrete ideer og til sidst komme frem til en løsning. Vi offentliggør hurtigst muligt en tidsplan for arbejdet, og når vi har datoerne for workshops klar, melder vi ud her på siden og på Facebook.

Vi håber, at mange fra Hvalsø vil være med, så alle bliver repræsenteret. Vi ser frem til at skabe løsningen med dig!

Du er en del af løsningen

Vil du være med til at skabe Hvalsøs fremtidige regnvandsløsninger? Meld dig med navn, adresse og mailadresse til

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.