Spring til indhold
Nyheder

Vigtigt: Sådan arbejder vi i julen

Julen og nytår nærmer sig med hastige skridt, og julefreden begynder at indfinde sig hos mange af jer. Det gælder også i dit forsyningsselskab.

Helt konkret betyder det, at vores kunder i Holbæk Kommune skal være opmærksomme på, at vi i ugen op til jul, og igen i ugen på til nytår ændrer de dage, vi tømmer affald.

For at jeres skraldemand kan fejre jul med sin familie, rykker vi tømning af affaldsbeholdere, der bliver tømt i uge 51, en dag frem.

Du skal altså stille din affaldsbeholder ud en dag tidligere, end du plejer. Fredag den 24. december tømmer vi ikke affald.

Samme procedure gør sig gældende i uge 52.

Genbrugspladserne har julelukket

Genbrugspladserne i Holbæk Kommune har lukket den 24., 25., 26. og 31. december og 1. januar. Det gælder også for Jernløse Selvbetjeningsplads.

Kontakt til kundeservice

Vores kundecenter holder ligeledes lukket den 24., 25. og 26. december, samt dagene mellem jul og nytår. Vi åbner igen mandag den 3. januar.

I akutte tilfælde kan du ringe på vores hovednummer 70 20 20 66. Så vil du blive stillet videre til vores vagt, der kan hjælpe dig ved akutte tilfælde inden for fjernvarme, spildevand, vand og affald.