Spring til indhold
Nyheder

Valget er afgjort: To kunder klar til Fors A/S’ bestyrelse

Stemmerne er talt op, og Fors A/S’ kundevalg er nu afgjort. 12 kandidater er skåret ned til to, der har fået plads i Fors A/S’ vand- og spildevandsselskabers bestyrelse. Bestyrelsesformanden ser frem til at arbejde sammen med de nye kundevalgte.

Hvem, der de kommende fire år skal sidde som kundevalgte i Fors A/S’ bestyrelse, er nu afgjort. Stemmerne ved det netop afsluttede kundevalg til vores bestyrelse er således talt op. Ud af de 12 kandidater, der stillede op til valget, er Jens Christian Refsgaard og Dorrit Lisa Kromann valgt ind i bestyrelsen. Begge er fra Roskilde.

De får nu mulighed for at præge vores strategiske arbejde med at sikre selskabets godt 200.000 kunder grønne forsyningsløsninger de kommende år, og formand for Fors A/S’ valgudvalg, Marinus Bastian Meiner, glæder sig over en god proces i forbindelse med valget.

– Vi har haft en god interesse for vores bestyrelsesarbejde, og jeg er glad for, at der er kunder i vores forsyningsområde, som har lyst til at bidrage til vores arbejde med den grønne dagsorden. Det er vigtigere end nogensinde, at vi sætter fokus på den grønne omstilling, siger Marinus Bastian Meiner.

Også Fors A/S’ nye bestyrelsesformand Claus Juhl er tilfreds med valgresultatet og ser frem til at arbejde sammen med Jens Christian Refsgaard og Dorrit Lisa Kromann.

– Jeg vil ønske vores to kundevalgte tillykke med valget, og jeg ser frem til at arbejde sammen med dem – og resten af bestyrelsen – om fremtidens klimaløsninger. Det er nemlig i fællesskab med vores kunder, at vi i bestyrelsen sikrer natur til vores fremtidige generationer. I Fors A/S arbejder vi dagligt med at sikre fundamentet for en grøn og nem hverdag for vores privat- og erhvervskunder i en tid, hvor klimaet forandrer sig og skaber mere ekstremt vejr. Her bidrager vi sammen med vores kunder med løsninger på disse problemstillinger, og det er vigtigt, at vi inddrager dem, vi til dagligt går på arbejde for at servicere, siger Claus Juhl.