Spring til indhold
Biler på genbrugsplads
Nyheder

Tølløse Genbrugsplads åbner igen

På mandag åbner Tølløse Genbrugsplads igen med normale åbningstider. Det betyder, at alle genbrugspladserne igen er åbne. Dog har nogle pladser stadig midlertidige åbningstider.

Nu kan Tølløse-kunderne igen glæde sig til at besøge deres lokale genbrugsplads, der efter længere tid åbner igen på mandag, fortæller forsyningsselskabet Fors A/S.
Genbrugspladserne landet over lukkede på grund af coronakrisen, og da myndighederne igen gav grønt lys til at åbne genbrugspladserne, var Tølløse Genbrugsplads ikke en af de pladser, der åbnede.

”Vi er glade for, at vi igen kan åbne Tølløse Genbrugsplads. Både for vores kunders skyld, men også fordi det betyder, at vi så småt er ved at vende tilbage til hverdagen. Vi har i vores beredskabsgruppe hele tiden fulgt udviklingen nøje, og det er også baggrunden for, at vi nu vurderer, at vi kan genåbne Tølløse Genbrugsplads,” fortæller affaldschef Annette Vangslev fra Fors A/S.

Grunden til, at Tølløse Genbrugsplads lukkede, var, at Fors A/S vurderede, at Tølløse Genbrugsplads var for lille i forhold til antal kunder, der kunne komme ind.

”Vi valgte at sætte så mange ressourcer som muligt på de store pladser for at skabe de bedste rammer ud fra de krav, der er fra myndighederne. Men nu hvor besøgstallet gradvist normaliserer sig, så vurderer vi, at vi nu også kan genåbne Tølløse Genbrugsplads. Vi har dog fortsat adgangsbegrænsning på alle pladserne,” siger Annette Vangslev.

Adgangsbegrænsningen betyder, at der er et loft på hvor mange biler, der bliver lukket ind på pladserne. Det gælder også på Tølløse Genbrugsplads, hvor der bliver lukket 5-8 biler ind ad gangen. Derfor kan du forvente kø.

På Jernløse Genbrugsplads gælder adgangsbegrænsningen også, og af den grund er pladsen i øjeblikket ikke selvbetjent, som den plejer. Åbningstiderne er fortsat ændrede, fordi pladsen midlertidigt er bemandet for at sikre, at myndighedernes retningslinjer overholdes.

”Vi sigter efter at komme tilbage til normale tilstande og normale åbningstider, og vi følger hele tiden udviklingen nøje, så vi er parate til at stille om, lige så snart det er muligt. Lige nu forventer vi, at Holbæk Genbrugsplads fra uge 18 også vender tilbage til normale åbningstider,” afslutter Annette Vangslev.

Tornved, Tølløse og Orø kører med deres normale åbningstider.

Holbæk og Jernløse har ændrede åbningstider:
Holbæk Genbrugsplads: Mandag-fredag kl. 8-17 og lørdag-søndag kl. 9-16.
Jernløse Genbrugsplads: Mandag-fredag kl. 10-17 og lørdag-søndag kl. 9-16.
Du kan ikke aflevere asbest, eternit og farligt affald på Jernløse Genbrugsplads.

Erhverv har forkørselsret på alle genbrugspladser.

Se åbningstiderne.