Spring til indhold

Vores natur. Vores ansvar

Læs om vores strategi, som vi alle hver dag arbejder efter. Den handler bl.a. om, at det er op til os alle - hver og én - at sikre, at naturen forbliver grøn, luften frisk og vandet rent.

Koncernstrategien 2021-25

Vi arbejder hver dag efter en ambitiøs udviklingsstrategi, hvor vi har fokus på bæredygtige og grønne løsninger. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder om at udvikle løsninger, der gør det nemmere at passe på naturen. For det er vores fælles natur. Og vores fælles ansvar.

 

 

Se med i filmen

Pige drikker vand

Hvem er Fors A/S, og hvad vil vi?

Grønne trækroner, rent vand i fjorden og frisk luft ind ad vinduerne. Det kendetegner naturen omkring os, og det er dens kræfter, der er med til at give varme til hele boligen på kolde dage, og rent vand i hanen til den uundværlige morgenkaffe.

Det er os hos Fors A/S, der er med til at gøre det muligt. Vi sikrer, at vandet løber lige så rent ud af hanen, som det løber tilbage i naturen. For når du og dit hjem er tanket op med den rigtige energi, sørger vi for at give det tilbage til naturen, som vi bruger i det daglige.

Vi er med hele vejen – fra du sorterer glas, dåser og plast i hjemmet til de øjeblikke, hvor vores lokalsamfund skal være sikret mod fremtidens forandringer og klimaets udfordringer. Vores fokus er, at smuk natur og rent vand fortsat kan være en del af vores hverdag – og at dine børn og børnebørn også kan nyde godt af naturen i fremtiden.

For det er vores alles ansvar. Det er op til dig, os og hver og én at sikre, at naturen forbliver grøn, luften frisk og vandet rent. Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere hjælper vi vores fælles opgave på vej ved at udvikle løsninger, der gør det nemt og overskueligt at vise den omtanke for naturen, som vi også viser vores nærmeste. Vi skal alle tage ansvar – ingen kan løse de grønne udfordringer alene.

Det er vores natur. Og vores ansvar.

Kundestrategi

Vores løfter til dig som kunde

Læs vores kundeløfter

Vi hjælper dig videre

Har du brug for hjælp?

Kontakt os