Sig din mening om affald

Del via:

Er du tilfreds med din affaldsordning? Din mening tæller i en evaluering af din affaldsordning, som er i fuld gang lige nu.

Er det nemt at sortere, og hvad er din holdning til vejning af affaldet? Det spørger vi blandt andet om i en større undersøgelse blandt tilfældigt udvalgte kunder i Holbæk Kommune. Med undersøgelsen ønsker vi at finde frem til, hvad der kan gøres bedre og anderledes for at skabe den bedste oplevelse for kunden.

Måske vil du foran dit lokale supermarked eller på genbrugspladsen møde en person, som vil stille dig et par spørgsmål om din tilfredshed med din affaldsordning. Udover at give din mening til kende, kan du få indflydelse, hvis du har nogle forslag til ting, der kan ændres.

Undersøgelsen foregår i januar og februar gennem telefoniske interviews og personlige interviews på genbrugspladserne og foran supermarkeder.

Workshop om fremtidens affaldsordning

Vi går op i at drive effektiv forsyning og samtidig involvere kunderne i vores arbejde. Derfor søger vi frivillige, der ønsker at deltage i en workshop den 28. februar på Tåstrup Møllevej i Holbæk. Her kan du bidrage med din erfaring og forslag til, hvordan affaldsordningen kan gøres endnu bedre. hvis du vil være med, kan du melde dig til ved at kontakte vores Kundecenter på tlf. 70 20 20 66 eller skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.