Spring til indhold
Fors medarbejdere i udgravning
Nyheder

Fjernvarmearbejde i Ringstedgade i Roskilde

Dele af Ringstedgade skal i en kort periode graves op igen for at udbedre fejl på fjernvarmerørene.

Sidste år arbejdede Fors A/S med at skifte rør og stikledninger til fjernvarmen i Ringstedgade. Den gang blev arbejdet forsinket, fordi der blev fundet fejl på de dele, der blev brugt til at samle fjernvarmerørene.

Da Fors A/S fandt fejlene, var en del af Ringstedgade allerede færdiggjort, og der var åbnet for trafikken igen. Det var derfor ikke muligt på daværende tidspunkt at tjekke, om der også var fejl på første etape af arbejdet i Ringstedgade.

Fors A/S har derfor efterfølgende foretaget grundige analyser for at sikre, at samme fejl ikke også er på den første strækning. Analyserne viser, at der er risiko for, at der også er fejl her. For at minimere risikoen for brud på fjernvarmenettet, vælger Fors A/S at udskifte det.

”Det er beklageligt, at vi skal grave op igen. Men det er positivt, at vi finder ud af det nu, så vi minimerer risikoen for, at vores kunder står uden varme, eller at store dele af fjernvarmerørene skal skiftes om nogle år,” fortæller projektleder Jesper Jørgensen fra Fors A/S.

Arbejdet vil foregå i krydset ved Schmeltz Plads og Ringstedgade, og det vil stå på i perioden 22. marts til 9. april. For at genere den offentlige trafik mindst muligt, har Fors A/S kun lov til at arbejde i nattetimerne. Det vil ikke foregå i weekender og i påsken.

Kunderne, der bor omkring gravearbejdet, er blevet orienteret af Fors A/S.