Dekorativt

Skoletjeneste

Velkommen til skoletjenesten! Her lærer I om grundvand, og hvad der sker, når man trækker ud i toilettet. I får også affaldssortering, genbrug og klima ind under huden, og I bliver klogere på, hvor varmen kommer fra, når I tænder for radiatoren.

Skoletjenesten giver viden og gode vaner videre

Vores skoletjeneste er stedet for læring om forsyning, miljø og klima og et vigtigt indslag i undervisningen inden for både natur- og samfundsfaglige fag. Samtidig er undervisningen et vigtigt fundament for, at børn og unge selv får gode, bæredygtige vaner. Når de har det, bliver de faktisk ofte vigtige ambassadører, der giver deres viden videre til forældre og bedsteforældre.

Skoletjenestens formidler Ida i aktion på SKVULP Festival i Holbæk.
Dekorativt

Målgrupper og kontakt

Vores forløb henvender sig til skoleklasser fra 0.-10., men vi kan også tilbyde forløb målrettet børnehaver og ungdomsuddannelser. Kontakt vores formidler, Ida, hvis I har særlige ønsker til forløb eller målgrupper. 

Læs om vores forløb

Dekorativt

Aktiviteter om spildevand

Fiona, Anna, Mikhail, Laurits og Silas fra Roskilde Gymnasium har undersøgt spildevandssystemet og udviklet en række aktiviteter som en del af Corolabs innovationsforløb Coconference23.

Prøv forsøget, udforsk legene og se filmen, der hører til Skoletjenestens besøg på renseanlæggene.

Dekorativt

Tag på byvandring i Roskilde

Elias Scofield fra Roskilde Gymnasium har som en del af Corolabs innovationsforløb Coconference23 udviklet en byvandring gennem Roskildes gader. 

Download Woop-appen på din telefon. I appen søger du efter "Byvandring om vand Fors A/S", og finder her en 1,5 times lang guidet tur, der gennem quizspørgsmål og opgaver gør dig klogere på vandet i lokalområdet.

Dekorativt

Book et forløb

Bliv klogere på grøn forsyning, hør mere om, hvordan vi vogter om grundvandet som en af vores største skatte og meget mere.