Evaluering af selvbetjent genbrugsplads

Del via:

En helt særlig genbrugsplads med åbningstider fra kl. 5-23 blev evalueret sammen med pladsens brugere.

Lokale fra Regstrup og omegn var samlet, da vi inviterede til evalueringsmøde af selvbetjeningsløsningen på Jernløse Genbrugsplads. Selvbetjeningen er et forsøg, som har kørt siden august 2017.

Vi inviterede kunderne med til evalueringen for at skabe dialog og inddragelse omkring, hvilke tiltag der skal til for at skabe endnu mere engagement og ansvar for sammen at værne om selvbetjeningspladsen.

"Det er vigtigt for os at lytte til vores kunder, for det er jo dem, der bruger genbrugspladsen og oplever, hvad der fungerer og ikke gør. Vi vil rigtig gerne gøre, hvad vi kan for at indfri deres ønsker, inden for de rammer vi har," fortæller vores affaldschef Annette Vangslev,

De fremmødte ytrede stor tilfredshed med genbrugspladsen, og der var en glæde over hele linjen over at blive inddraget og lyttet til løbende.

"Det er helt tydeligt, at brugerne af Jernløse Genbrugsplads ser selvbetjeningsløsningen som et privilegium, der værnes om, så de kan beholde pladsen med alle de fordele, der er ved denne alternative form for genbrugsplads. Der er nogle anderledes udfordringer ved en genbrugsplads uden personale. Vi ser blandt andet mere fejlsortering end på de bemandede genbrugspladser" siger Annette Vangslev.

Jernløse Genbrugsplads er en selvbetjent genbrugsplads med særlige åbningstider hver dag fra kl. 5-23. Vi kommer flere gange dagligt på pladsen for at undgå fejlsortering og for at holde pladsen pæn.

For at komme ind på pladsen skal du være tilmeldt. Det kan du gøre her.