Spring til indhold
Nyheder

Nu begynder udrulningen af fjernvarme i Vindinge

De første spadestik til den nye hovedledning, som skal føre fjernvarmen ind til Vindinge, er klar til at blive taget. Det betyder, at de første kunder i Vindinge kan se frem til at blive koblet på fjernvarmenettet i løbet af sommeren.

Stabil, konkurrencedygtig og grøn fjernvarme strømmer i løbet af sommeren ind til de første kunder i Vindinge. Forsyningsselskabet Fors A/S gør netop nu klar til at tage de første spadestik til den nye hovedledning, der skal transportere fjernvarmen ind til Vindinge, og forventningen er, at de første kunder har fået deres fjernvarmestik ind til deres bolig i løbet af sommeren.

–          Vi er rigtig glade for, at vi i en tid, hvor det på grund af mange udefrakommende faktorer kan være svært at gennemføre rentable fjernvarmeprojekter, der kommer kunden til gode, er i stand til at sætte et projekt af denne størrelse i gang. Vi har mærket en meget stor interesse for fjernvarme i Vindinge, men også helt generelt. På sigt vil godt 900 husstande i Vindinge få mulighed for at skifte deres eksisterende varmekilde ud med en grønnere varmekilde til glæde for både klimaet og kundens forsyningssikkerhed, siger projektchef i Fors A/S, Søren Baungaard Sørensen.

Den nye hovedledning var oprindeligt planlagt til at løbe via Lundbjerg Allé. Fors A/S har dog af praktiske hensyn besluttet at føre ledningen via Tingvej i stedet. Det betyder, at flere end 20 ekstra husstande end først forventet nu kan komme med på fjernvarmenettet. Og det endda længe før end forventet.

–          Uforudsigeligheden på energimarkedet taget i betragtning er det naturligvis glædeligt for den enkelte kunde, at vi snart kan tilbyde et nemt, stabilt og grønt alternativ til kunderne i Vindinge. I et større perspektiv er vi rigtig glade for, at vi nu kan være med til at sætte endnu mere skub i den grønne omstilling og understøtte vores ejerkommunes grønne dagsorden, siger Søren Baungaard Sørensen.

www.fors.dk/vindinge kan man læse mere om udrulningen af den grønne fjernvarme til Vindinge.

Pressekontakt for medier og journalister

Få nyheder på mail Kontakt kundeservice