Spring til indhold
Nyheder

Naturgasprisen falder

Fors A/S arbejder løbende på at sænke priserne på fjernvarme i Jyderup. Fjernvarmepriserne er her i høj grad bestemt af prisen på naturgas, og da den er faldet, bliver fjernvarmeprisen også snarest justeret til gavn for kunderne.

Når prisen på naturgas falder, falder prisen på fjernvarme i Jyderup. Det er fortsat budskabet fra forsyningsselskabet Fors A/S. Da prisen på naturgas lige nu er nedadgående, kan Fors A/S også sænke kundernes pris på fjernvarme.

Fors A/S overvåger dagligt prisen på naturgas og er derfor også i stand til med kort varsel at justere prisen på fjernvarme, når det er muligt. Hvor meget, prisen på fjernvarme falder, er endnu ikke endeligt beregnet, men Fors A/S forventer at have den nøjagtige pris i løbet af de kommende par uger.

– Det er en rigtig god nyhed, som vi nu kan overbringe til vores kunder i Jyderup. Vi ved, at nogle står i en svær situation på grund af de stigende energipriser, og vi har tidligere lovet at justere vores priser, når prisen på naturgas faldt. Derfor sænker vi også vores pris, siger kundedirektør i Fors A/S Rikke Saltoft.
Hvor meget prisen på fjernvarme falder, melder Fors A/S ud, så snart den endelige beregning er færdig. I mellemtiden er der fortsat nogle indsatser, som kunderne i Jyderup selv kan gøre for at udnytte deres varme bedst muligt.

Fors A/S har iværksat en særlig indsats over for de kunder, der har det største potentiale i forhold til afkøling på deres fjernvarmeanlæg. Korrekt afkøling giver nemlig bedre udnyttelse af fjernvarmen og dermed mere energi for pengene.

– Vi har et team af energirådgivere, der står klar til at hjælpe vores kunder med at optimere deres afkøling på deres fjernvarmeanlæg. På den måde kan man udnytte varmen bedre, og det er både godt for kundens energiregning og for klimaet, hvis vi får mest ud af den varme, vi producerer. Vi vil meget gerne i dialog med flere kunder, så man skal ikke tøve med at henvende sig, siger Rikke Saltoft, som også minder om, at det stadig er en mulighed at indgå en betalingsaftale, hvis der er brug for det.

– Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder. Vi er meget bevidste om, at der kan være nogle kunder, der brug for at indgå en betalingsaftale med os. Vi er klar til dialog, og desuden er der også nu mulighed for at søge den nationale indefrysningsordning. Vores Kundecenter er i hvert fald klar til at hjælpe.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på fors@fors.dk eller telefon 70 20 20 66.

På www.fors.dk/fjernvarme kan du desuden læse meget mere om fjernvarme, indefrysningsordning, mv.

 

Pressekontakt for medier og journalister

Få nyheder på mail Kontakt kundeservice