Bliv ambassadør for den gode kundeoplevelse i Fors A/S

Del via:

I Fors A/S arbejder vi hele tiden på at give dig end endnu bedre oplevelse. Derfor lytter vi til dig, så vi kan blive klogere på, hvad der er en god oplevelse. Som kundeambassadør kan du få indflydelse på den løbende udvikling af vores forsyningsløsninger ved at fortælle os om dine oplevelser.

Hvad kræver det at blive kundeambassadør?

Du skal bo i vores forsyningsområde. Det vil sige i kommunerne Holbæk, Lejre eller Roskilde. Herudover skal du et par gange om året have lyst til at deltage i forskellige aktiviteter som eksempelvis workshops, interviews, fokusgrupper, test af løsninger eller spørgeskemaundersøgelser.

Hvor ofte skal jeg deltage?

Den enkelte aktivitet afgør, hvilke ambassadører vi har brug for. Vi vil ofte få brug for forskellige kundeprofiler for at opnå et bredt syn på emnet. Vi bruger derfor informationerne i tilmeldingen til at udvælge deltagerne fra gang til gang. Bliver du udvalgt, vil vi kontakte dig pr. mail eller telefon og høre, om du har mulighed for at deltage i det pågældende arrangement. Har du ikke mulighed, kontakter vi en anden. Vi kan ikke på forhånd sige noget præcist om hvor ofte, vi vil kontakte dig som ambassadør. Men det vil nok højest blive 2-3 gange om året.

Hvorfor skal jeg melde mig som kundeambassadør?

Som ambassadør får du en unik mulighed for at sætte dit præg på den oplevelse, vi giver dig og vores andre kunder. Aktiviteterne kan som nævnt omhandle workshops, interviews eller spørgeundersøgelser inden for emner som f.eks. håndtering af stigende regnvandsmængder, vores kommunikation, affaldshåndtering, vandkvalitet eller andre emner, som er med til at påvirke din og mange af vores 190.000 kunders dagligdag.

Meld dig som kundeambassadør

Required
Required Tooltip
Required
Required

Alder

Køn

Din husstand

Har du været berørt af Fors A/S' gravearbejde indenfor de seneste 6 måneder?

Har du været i dialog med Fors A/S indenfor de seneste 6 måneder, fx via telefon, mail eller sociale medier?

Kundetype

 

 

 

Læs om vores opbevaring af persondata her