Jernløse Selvbetjeningsplads

Del via:

Jernløse Selvbetjeningsplads

Jernløse Selvbetjeningsplads er en 100% ubemandet genbrugsplads med udvidede åbningstider. Som bruger af pladsen har du mulighed for at aflevere dit sorterede affald til genbrug hver dag fra kl 5.00 – 23.00. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig med dit mobilnummer. Bemærk: Jernløse Selvbetjeningsplads modtager ikke miljøfarligt affald.

Når du er tilmeldt, er et besøg på Jernløse Selvbetjeningsplads nemt og enkelt. Når du holder foran porten, ringer du op til tlf. 24 91 40 31, og så går porten op.

Den ubemandede selvbetjeningsplads åbner på forsøgsbasis. Det betyder, at vi løbende evaluerer på pladsens funktionalitet og at du vil kunne opleve ændringer på pladsen fra tid til anden. Pladsen er derfor også videoovervåget, så vi kan vurdere pladsens indretning og brug og følge op på eventuelle problemer.

Hvordan servicerer selvbetjeningspladsen erhvervskunder?

Hvis din virksomhed er tilmeldt Holbæk Kommunes erhvervsaffaldsordning, kan du gøre brug af pladsen alle dage fra kl 5.00 – 23.00. Du skal bare lige oprette dig som bruger af Jernløse Selvbetjeningsplads.

Du kan læse om erhvervsaffaldsordningen her.