Spring til indhold

OBS: Jernløse Selvbetjeningsplads er midlertidigt lukket i ugerne 37-39. Læs mere.

Nyheder

Genbrugsplads bliver mere miljøvenlig

Fors A/S’ genbrugsplads i Jernløse bliver de kommende uger opgraderet til gavn for miljøet omkring pladsen. Det betyder dog, at kunderne i perioden, hvor arbejdet pågår, får lidt længere køretid, når de skal af med affald.

Genbrugspladsen i Jernløse skal være endnu mere miljøvenlig. Derfor arbejder Fors A/S de kommende uger på at installere en ny olieudskiller, der skal sikre, at olie fra genbrugspladsen også i fremtiden bliver håndteret korrekt.

I samme forbindelse sikrer Fors A/S også, at regnvand fremover kan ledes til spildevandssystemet efter behov.Arbejdet forventes at tage tre uger og skal i sidste ende bidrage til, at affaldshåndteringen på genbrugspladsen bliver endnu grønnere til glæde for både miljø og kunderne i området.

– Vi er meget opmærksomme på at tage så meget hensyn til miljøet, som vi overhovedet kan. Det gælder inden for alle vores forsyningsområder, herunder altså også på vores genbrugspladser. Det giver god mening at sortere vores affald, så vi kan genbruge flere ressourcer, men det giver endnu bedre mening, hvis vi kombinerer det med et stort hensyn til miljøet omkring vores genbrugspladser, siger affaldschef i Fors A/S, Annette Vangslev.

Arbejdet begynder i uge 37 og forventes afsluttet den 3. oktober. I den mellemliggende periode vil pladsen være lukket, og kunderne i området vil derfor være midlertidigt nødsaget til at benytte genbrugspladserne i Tølløse, Tornved eller Holbæk.

– Vi vil altid gerne sikre, at vores kunder har så let adgang til vores services som muligt, og vi ved, at en lukket plads kan være til gene for nogle kunder. Vi håber, at den trods alt relativt korte lukning, fri adgang til de øvrige pladser i kommunen samt visheden om, at lukningen skyldes et vigtigt miljøhensyn kan gøre lukkeperiode til at overskue for de berørte kunder i området, tilføjer Annette Vangslev.

For åbningstider og placering af de øvrige genbrugspladser klik her.