Dit spildevand

Del via:

I Fors A/S driver vi effektiv forsyning til for dig. Derfor arbejder vi hver dag på at give dig det reneste vand, men det er faktisk også os, der renser dit vand, når du er færdig med at bruge det. Alt det vand, du bruger i din hverdag, kalder vi spildevand. Vi renser og sørger for en miljørigtig håndtering af spildevand fra Holbæk, Lejre og Roskilde Kommune.

Det er os, der vedligeholder det store net af kloakrør og –ledninger, der er under jorden, som ingen af os ser i hverdagen. Men det har stor betydning i vores alles hverdag, når vi går på toilettet, går i bad eller bruger køkkenvasken.

Vi står selv for den daglige drift og vedligeholdelse, men vi udbyder oftest større anlægsopgaver. Her byder eksterne entreprenører med spidskompetencer på området ind på opgaven. Det har vi valgt for at gøre for at give dig den bedste løsning. Derfor vil du ofte møde entreprenøren ude på vejene. Men vi er til for dig, og derfor er vi kun et telefonopkald eller mail væk. Vi sætter dig som kunde i centrum, og det er vigtigt for os at være i dialog med dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 70 20 20 66.