Spring til indhold

OBS: Jernløse Selvbetjeningsplads er midlertidigt lukket i ugerne 37-39. Læs mere.

placering-af-beholder
Nyheder

Del dine ideer om fremtidens affaldshåndtering

Kom til affaldscafé og få mere viden om fremtidens affaldshåndtering. Byd gerne ind med dine ideer og forslag.

For kunderne i Holbæk Kommune er affaldssortering ikke noget nyt. Tværtimod. Det har været i gang i mange år, og kunderne i Holbæk Kommune er gode til at affaldssortere. Inden for et år skal der også sorteres mad- og drikkekartoner, pap og farligt affald hjemme ved husstanden. Regeringen har nemlig vedtaget, at alle i Danmark skal sortere 10 forskellige typer affald derhjemme.

Hos forsyningsselskabet Fors A/S, der håndterer affaldet i Holbæk Kommune, er de i gang med at planlægge udrulningen af de tre nye affaldstyper. Samtidig med introduktionen til indsamlingen af de nye affaldstyper, er der også en ny affaldsplan for Holbæk Kommune på vej. Affaldsplanen består af tre overordnede affaldstemaer, der har fokus på fremtidens affaldshåndtering: ’Forebyggelse’, ’Ressourcer i kredsløb’ og ’Fra viden til handling’.

”Vi ved, at der er mange, der interesserer sig for affald og samtidig gerne vil høre mere om både affaldsplanen og de tre nye affaldstyper. Det vil vi gerne fortælle om, og samtidig giver vi vores kunder mulighed for at byde ind med forslag og ideer til, hvordan vi kan arbejde med de forskellige affaldstemaer. Det er vigtigt for os at fortælle, hvorfor det er vigtigt at sortere. Vi lytter til kundernes forslag til, hvad vi kan gøre, så det er endnu nemmere at sortere og minimere mængden af affald. Det er nemlig til gavn for miljøet og ressourcekredsløbet,” fortæller affaldschef Annette Vangslev fra Fors A/S.

Arrangementet foregår den 16. juni kl. 17-19 på Tølløse Genbrugsplads, hvor Fors A/S byder på et let aftensmåltid. Der er plads til 50 personer, og det kræver tilmelding at deltage.

Mere information og tilmelding findes her.