Spring til indhold
Fors medarbejder på renseanlæg
Nyheder

Beredskab sikrer fortsat drift på trods af krise

En særlig plan sikrer, at alle stadig bliver forsynet med både vand og varme og får hentet affald og håndteret spildevand på trods af den alvorlige situation i Danmark.

Forsyningsselskabet Fors A/S kan berolige kunderne med, at der fortsat vil være vand i hanerne og varme i stuerne, og at alle kan komme af med deres affald og brugte vand fra toilet, bad og køkken til trods for den historiske krise, der lige nu rammer Danmark.

”Vi er bevidste om, at vi har en meget vigtig funktion i vores samfund, idet vi både leverer vand og varme, henter affald og renser spildevand fra vores kunder. Det tager vi meget alvorligt. Vi har iværksat flere forebyggende tiltag, der sikrer, at vi fortsat kan forsyne vores kunder,” fortæller administrerende direktør Michael Brandt fra Fors A/S.

Hos Fors A/S er det især driftsmedarbejderne, der er omfattet af de nye, skærpede tiltag. Det
skyldes, at det er en rigtig stor udfordring for forsyningssikkerheden, hvis alle driftsmedarbejderne bliver sendt hjem eller bliver syge samtidigt. Derfor er alle fysisk opdelt i geografiske zoner enten alene eller i mindre grupper, der hele tiden er de samme, så en eventuel smitte ikke spreder sig blandt den samlede medarbejdergruppe.

Affaldet i Holbæk Kommune bliver stadig hentet hos kunderne som normalt, men
genbrugspladserne er midlertidigt lukkede efter myndighedernes anbefaling.

”Vi henter stadig affaldet hjemme hos vores kunder, fordi affaldsområdet er en del af det, som
myndighederne karakteriserer som kritisk infrastruktur. Genbrugspladserne er ikke med i denne kategori, så derfor er de lukkede. Dog holder vi åbent for erhvervskunder for at understøtte erhvervslivets fortsatte drift. Vi lukker for private kunder for at passe på både vores kunder og medarbejdere. I denne tid er det vigtigt, vi alle følger myndighedernes anbefalinger, så vi sammen kan komme ud af krisen, der påvirker os alle,” siger Michael Brandt.

Anlægsprojekterne fortsætter i Fors A/S dog med særlige forholdsregler. Det betyder blandt andet, at der ikke er fysiske byggemøder, og at medarbejderne bliver på den byggeplads, de er tilknyttet.

Kunderne kan fortsat ringe eller skrive til Fors A/S på alle hverdage, da alle vores administrative medarbejdere arbejder hjemmefra.

Følg med her, hvor vi opdaterer, hvis der er nyt i forhold til affald, spildevand, vand og varme.