Spring til indhold
Nyheder

12 kandidater klar: Hvem skal have indflydelse på din hverdag?

Et stærkt felt af 12 kandidater er nu klar til Fors A/S’ kundevalg, som giver to kandidater og fire suppleanter indflydelse på forsyningsselskabets grønne dagsorden. Samtidig får de valgte kandidater mulighed for at påvirke kundernes hverdag, når der trækkes ud i toilettet, drikkes et glas vand fra hanen eller tages et brusebad.

12 kandidater er klar til at stille op ved Fors A/S’ kundevalg, som afholdes hvert fjerde år med henblik på at vælge to nye medlemmer samt fire suppleanter til Fors A/S’ vand- og spildevandsselskaber. Dermed er der lagt op til et spændende valg om, hvem der i den kommende valgperiode, der varer fire år, skal have indflydelse på godt 200.000 kunders hverdag, når der skal træffes beslutninger om vand- og spildevandspørgsmål.

– Jeg er glad for, at vi igen i år har et stærkt kandidatfelt, som rummer mange forskellige kompetencer. Jeg synes, vi har en god sammensætning af køn, alder og faglig baggrund. Nu har kandidaterne tid til at gøre opmærksom på, hvad de kan bidrage med, og jeg håber, at mange kunder i vores kommuner vil tage sig tid til at sætte sig ind i kandidaternes mærkesager og give deres mening til kende, når vi åbner for afstemningen, siger formand for Fors A/S’ valgudvalg, Marinus Bastian Meiner.

Fors A/S har for nyligt lanceret virksomhedens nye strategi, som sætter retning for, hvordan forsyningsselskabet de kommende år vil arbejde målrettet med den grønne dagsorden, som de kundevalgte bestyrelsesmedlemmer i den kommende valgperiode i høj grad kommer til at have indflydelse på.

– Det har aldrig før været vigtigere, at vi får sat skub i den grønne omstilling. I Fors A/S forbereder vi fremtidens klimaløsninger, samtidig med, at vi hele tiden arbejder for at gøre hverdagen så nem som muligt for vores kunder. Klimaet ændrer sig, vi får mere ekstremt vejr, og vi er nødt til at mindske klimabelastningen. Det er blandt andet disse opgaver, vores kundevalgte bestyrelsesmedlemmer får indflydelse på, siger Marinus Bastian Meiner, som er glad for, at 12 kandidater ønsker at påvirke beslutningerne i Fors A/S.

– Vi har indflydelse på godt 200.000 menneskers hverdag via vores arbejde, og derfor er det enormt vigtigt for os at have kundernes besyv med i bestyrelseslokalet. Vi er sat i verden for at betjene kunderne, og derfor er det afgørende for os, at kundernes stemme også bliver hørt. Derfor håber jeg også, at mange kunder vil gøre brug af deres stemmeret i forbindelse med valget, tilføjer han.

I perioden fra den 29. november til den 13. december kan alle kunder i de tre kommuner afgive én stemme pr. husstand på én af de 12 kandidater.

Afstemningen foregår digitalt via linket her, hvor det også er muligt at læse mere om de 12 kandidater.