Om Fors A/S

Del via:

Effektiv forsyning, til for dig

Fors A/S er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt rammer vi hver dag 190.000 kunder med et eller flere af vores produkter. Derfor har vi respekt for vores kunder og vil være den forsyningsvirksomhed, som skaber den bedste kundeoplevelse. Det gør vi ved at arbejde smartere, lytte til kunderne og levere bæredygtige løsninger, der tager højde for fremtiden.

Hos Fors A/S er ambitionen, at vores kunder ville vælge os, hvis de kunne vælge frit.

Vi har monopol på vores ydelser, og det forpligter os til at være effektive og gøre det nemt at være kunde. Det gør vi ved at arbejde smartere, lytte til kunderne og levere bæredygtige forsyningsløsninger, der tager højde for fremtiden. Vi kalder det effektiv forsyning, til for dig.

Om os

Vi har en omsætning på omkring 670 mio. kr. om året. Vores ca. 200 medarbejdere har arbejdssted i enten Holbæk eller Roskilde.

Aktierne i Fors A/S er ejet af kommunerne i Holbæk, Lejre og Roskilde. Som følge af selskabsloven udøves ejerskabet udelukkende på generalforsamlingen.

Læs mere om Fors A/S og vores måde at arbejde på i vores profilbrochure fra 2017.

 

Fors LogoPayoff 2017 Horisontal RGB til hjemmesiden

 

 

 

 

ISO-certificeret virksomhed

Fors A/S er certificeret efter ISO-standard 9001 og 22000

ISO 9001 betyder, at vi kan dokumentere, at vi drives efter de bedste kvalitets- og effektivitetsstandarder på markedet.

ISO 22000 betyder, at vi kan dokumentere, at vi lever op til den bedste praksis for drikkevandssikkerhed.